Keukens op maat

AROOMA staat al vele jaren bekend voor haar keukens op maat. Met ons vakmanschap bouwen we de perfecte keuken voor uw woning.
Er zijn talloze mogelijkheden. Groot of klein, klassiek of modern, met of zonder eiland: er is voor ieder wat wils.

Uw persoonlijke kookplek

Iedereen is uniek. Het is dus logisch dat ook uw keuken gepersonaliseerd is. Heeft u graag een modern design of een landelijke vormgeving? Een groot kookeiland of een u-vorm? Ruimte voor een ingebouwd koffietoestel of sfeervolle ledverlichting? Met onze keukens op maat is alles mogelijk.

Landelijke keukens

Fan van keukens met een landelijke charme? Als keukenbouwer hebben wij veel ervaring met deze stijl, van strak landelijk tot klassiek en cottage. Bijpassende keukentoestellen en accessoires, zoals kookfornuizen en kranen, zorgen voor de kers op de taart. Kortom: voor een stijlvolle landelijke keuken hoeft u echt niet verder te zoeken.

Moderne keukens

Moderne keukens vallen op met hun strakke lijnen en eenvoudige vormen. Wit-zwart is een populair kleurenpalet bij deze stijl, maar er zijn ook andere combinaties mogelijk. Wilt u een moderne keuken met greeploze kasten, een prachtig dekton aanrecht en een ingebouwde spoelbak? Dat is voor ons geen enkel probleem. Kom eens langs en bespreek de mogelijkheden!

Klassieke keukens

Ook voor een klassieke keuken bent u bij AROOMA aan het juiste adres. Bij deze ontwerpstijl draait alles rond details. Denk aan massief houten kastjes met uitgefreesde lijntjes, natuursteen keukenbladen met een wasbak in hetzelfde materiaal. Meer weten? Bezoek onze toonzaal. Dat maken we samen een fotorealistisch voorontwerp in 3D van uw klassieke keuken.

Werkwijze

Droomt u van een nieuwe keuken? Kom langs in onze toonzaal. We bezorgen u een gratis offerte op basis van een 3D ontwerp. Bij akkoord zorgen we voor een nauwkeurige opmeting van de beschikbare ruimte en een plaatsing door onze eigen vakmensen.

1.

Kom met uw plan en afmetingen naar onze toonzaal.

2.

We ontwerpen uw keuken in 3D na een voorbereidend gesprek.

3.

Vastlegging bespreking, controle van ontwerp en definitieve bestelling.

4.

Opmeting van de ruimte door onze binnenhuisarchitect.

5.

Levering en plaatsing door onze eigen vakmensen.