Over AROOMA

AROOMA staat voor traditioneel vakmanschap gecombineerd met de laatste nieuwe trends. Al meer dan 20 jaar leveren wij maatwerk in keukens, kasten en totaalprojecten. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de keuken- en interieurwereld.

U vindt onze toonzaal in Lichtaart. Om voldoende tijd vrij te maken om uw project te bespreken, werken wij graag op afspraak.

Onze visie

Er zijn verschillende redenen waarom zoveel mensen op ons vakmanschap vertrouwen:

Projecten zonder zorgen

Een nieuwe keuken of maatkast kopen brengt heel wat kopzorgen met zich mee. Maar niet bij AROOMA. Als interieurspecialist nemen wij alle stappen van het proces voor onze rekening. U hoeft zich enkel met de leuke dingen bezig te houden.

Op maat van uw budget

Een nieuwe keuken of dressing hoeft geen fortuin te kosten. Bij AROOMA houden we steeds rekening met uw budget. Want ook het financieel plaatje moet kloppen. Bovendien vragen we geen voorschot. U betaalt pas na de plaatsing.

Klantentevredenheid eerst

Bij ons staat u als klant centraal. We nemen ruim de tijd om samen uw project uit te werken. Alles wordt overlopen: van indeling tot afwerking. Natuurlijk kunt u steeds rekenen op ons advies om moeilijke knopen door te hakken. Op deze manier voldoet het eindresultaat perfect aan uw wensen.

Eigen vakmensen

Zowel het ontwerp als de bouw en plaatsing gebeurt door onze eigen vakmensen. Op deze manier hebben we een volledige controle over het hele productieproces, wat de kwaliteit ten goede komt. Bovendien krijgen onze medewerkers regelmatig trainingen om de nieuwste technieken te leren kennen.

Hoe kunnen we u helpen?

Keukens

Tijd voor een nieuwe keuken? Kies voor AROOMA. Wij bouwen een op maat gemaakte keuken die perfect bij uw wensen en noden aansluit.

Maatwerk

Ons maatwerk gaat ver. Héél ver. Want ook voor een dressing, halkast, dressoir of bureau op maat kunt u bij AROOMA terecht.

Totaalprojecten

Met onze totaalprojecten nemen we een volledige kamer onder handen, van vloer tot plafond en alles tussenin. Da's een make-over zonder zorgen.