Maatwerk in haar meest pure vorm

Ons maatwerk gaat verder dan de keuken. Ook voor meubels op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan badkamermeubels, halkasten, dressoirs, enz.
Met een grote keuze aan materialen en afwerkingen is er een oplossing voor elke woonstijl.

Uw perfecte interieur

Vindt u niet meteen de perfecte televisiekast voor uw woonkamer? Of een mooi badkamermeubel? Kies voor maatwerk. Onze schrijnwerkers vertalen uw wensen naar een prachtig meubel op maat. Voor de woonkamer, eetkamer, slaapkamer, badkamer, zolder of hal.

Maatwerk badkamer

De badkamer is niet louter een functionele ruimte maar een plek om te ontspannen. Net daarom spenderen we zoveel aandacht aan de inrichting. Die inrichting start bij het badkamermeubel. Wij zorgen voor een meubel op maat dat perfect in de badkamer past – zowel qua afmetingen als ontwerp. Nog een extra opbergkast nodig? Ook dat is geen probleem.

Maatwerk woonkamer

Bij AROOMA voorzien we uw volledige woning van meubels op maat. Zelfs de woonkamer. Stel u voor: een dressoir die visueel perfect aansluit bij uw interieurontwerp. En een prachtige kastenwand met een uitsparing voor de televisie en een overvloed aan opbergruimte. Voor ons is geen enkele uitdaging te groot.

Maatwerk slaapkamer

Wij voorzien uw slaapkamer van de mooiste kasten. Of het nu gaat om een kleine kleerkast met schuifdeuren of een complete dressing. Er is telkens een ruime keuze aan materialen, indelingen en afwerkingen. Ook voor de slaapkamers van de kinderen is maatwerk mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kleerkast en bureau in dezelfde stijl?

Maatwerk zolder

Bij heel wat mensen is de zolder een verloren ruimte door het schuine dak. Maatwerk biedt dan een oplossing. Maatkasten toveren de laagste kant van uw zolderkamer om in extra bergruimte – wat altijd van pas komt. Klassieke kastdeuren, lades of legplanken: er zijn verschillende mogelijkheden om uw zolderkasten in te delen.

Werkwijze

Droomt u van stijlvolle maatkasten? Kom eens langs in onze toonzaal. We bezorgen u een gratis offerte. Bij akkoord zorgen we voor een nauwkeurige opmeting van de beschikbare ruimte en voorzien we een plaatsing door onze eigen vakmensen.

1.

Kom met uw plan en afmetingen naar onze toonzaal.

2.

We ontwerpen een meubel op maat volgens uw wensen.

3.

Vastlegging bespreking, controle van ontwerp en definitieve bestelling.

4.

Opmeting van de ruimte door onze binnenhuisarchitect.

5.

Levering en plaatsing door onze eigen vakmensen.