Totaalprojecten

Bent u van plan uw keuken, badkamer of woning een totaalrenovatie te geven? Wij nemen graag uw project van A tot Z in handen.
Met onze totaalprojecten geven we elke ruimte een frisse, nieuwe uitstraling. Ondertussen houdt u zich bezig met de leukere dingen in het leven.

Van A tot Z

Elk geslaagd project begint met een goed uitgewerkt plan. Onze interieurvormgever komt vrijblijvend langs en geeft advies op maat. Samen met u bespreken we uw wensen en budget. Daarna ontvangt u een duidelijke offerte en omschrijving van de werkzaamheden zonder verrassingen. Het fotorealistisch 3D voorontwerp geeft alvast een mooi beeld van het eindresultaat.

U bent als klant nauw betrokken bij de uitvoering. Er is één aanspreekpunt vanaf de eerste kennismaking tot de uiteindelijke oplevering, zodat u gerust bent voor, tijdens en na de renovatiewerken.

Zonder zorgen

De volledige binnenafwerking nemen wij voor onze rekening. Van afbraak- en ruwbouwwerken, bezettingswerken, elektriciteit, tegelwerken, sanitair,… tot de finale schilderwerken en gordijnen. Dit alles verloopt onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid. U geniet dus van een totaalproject zonder zorgen.

Compleet gepersonaliseerd

Iedereen is uniek. Als specialist in interieurrenovaties begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij onze klanten een ruime keuze aan op het vlak van materialen, stijlen en afwerkingen. Verkiest u een modern design of een klassieke look? Alles wordt compleet gepersonaliseerd.

Inclusief advies

Al meer dan 20 jaar voeren wij totaalprojecten uit. Op die tijd hebben we heel wat kennis en know-how verzameld. Die ervaring delen we graag met u. Op deze manier maakt u steeds de juiste keuzes en voldoet het eindresultaat aan al uw verwachtingen. Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Werkwijze

Wilt u uw interieur een make-over geven maar heeft u geen zin in al dat gedoe? Kies dan voor een totaalproject van AROOMA. Wij zorgen voor een complete oplossing voor al uw interieurnoden, van maatkasten tot tafels en meer.

1.

Kom met uw plan en afmetingen naar onze toonzaal.

2.

We ontwerpen een interieur op maat van uw wensen.

3.

Vastlegging bespreking, controle van ontwerp en definitieve bestelling.

4.

Opmeting van de ruimte door onze binnenhuisarchitect.

5.

Uitvoering van de werken volgens het afgesproken tijdschema.